Voksenliv 2 - Thyborøn fortællinger

Gå til indhold

Hoved menu:

Voksenliv 2

Chr. W. Olesen
Efter at være kommet i gang med en dagligdag igen var Christian så heldig at vinde mere end et års løn i tips. Det løste et af de helt store problemer for dem, nemlig det at få en bolig. Det var på det nærmeste umuligt at få en lejlighed i Thyborøn på den tid.
Så de købte en byggegrund på Vibevej, byggede et nyt hus og boede der i 40 år. Så blev de 200 km2 for meget i dagligdagen, og efter at have set sig godt om, endte det med at de købte Bredgade 23, her hvor de bor nu.
Livet i Thyborøn er godt nu, det blev jo til fire børn, hvoraf de to bor i Thyborøn og de andre to trods alt i Jylland. Men som 54årig indhentede den akutte sygdom som så mange gange tidligere igen Christian, og han måtte gå i land fra Vestkysten.

Selvom han fik en pension, så var det jo ikke helt tilfredsstillende. Han var nødt til at have noget at gøre. Så det blev til Skibskonsulent, Skibsforsikringsvurdering og lærer på fiskeriskolen.
Har derudover haft mange ulønnede job som frivillig i foreninger. Marineforeningen har været det helt store interesse område, hvor han har brugt rigtig mange timer.
Fælles interesse for Christian og Mette har været at gå på kræmmermarked og samle det Christian kalder ”mystiske ting til hjemmet”.
Her i de senere år har det været Lokalarkivet for Thyborøn – Harboøre – Engbjerg der har nydt godt af Christians indsats.


ET ER AT LÆSE DETTE, NOGET HELT ANDET ER DET AT HØRE CHRISTIAN FORTÆLLE SIN HISTORIE PÅ VIDEOERNE
Vestjyder.dk/Thyboron - © Jens Erik Villadsen - Vestjyder.dk
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu